Меню
Ваш кошик

БлогRSS-канал

24.02.20245 головних причин купити силіконовий чохол на телефон із логотипом авто
Cors Original048
Хочеш, щоб твій смартфон відрізнявся від телефонів оточуючих людей? Щоб він став стильним гаджетом, який виділяє твій цікавий стиль? Бажаєш надійно захистити смартфон від подряпин та інших пошкоджень? Якщо це так, тоді тобі варто придбати унікальний девайс - це чохол з логотипом авто.Великий вибір чохлів з принтами і логотипом автомобілівЗараз на р..
24.02.2024Чому варто придбати силіконовий чохол для ключів авто?
Cors Original041
Через активне користування на ключах з часом можуть утворюватися різноманітні ушкодження, тому вони втрачають свій презентабельний вигляд і функціональність. Як уникнути подібних проблем? Придбати чохол для ключів BMW  - красивий і корисний аксесуар для будь-якого власника автомобіля.Які бувають чохли для ключів авто?Чохол для автомобільних ключів ..
24.02.2024Як правильно обрати термочашку?
Cors Original042
Якщо порівнювати з термосом, термочашка комфортніша у використанні. Вона без проблем поміщається в руці, компактна і проста в застосуванні. Не потрібно наливати улюблений напій в окрему ємність. Крім цього, термокружка Audi є ідеальним маркетинговим інструментом, якщо компанія піклується про власних клієнтів, збільшує лояльність до самого бренду.Як..
24.02.2024Який подарунок обрати для автолюбителя?
Cors Original040
Обираючи подарунок дорогій і шанованій людині, завжди дуже хочеться не тільки здивувати винуватця торжества, а й потішити його, подарувати дорогу для серця річ, яка буде завжди нагадувати про вас. Іноді доводиться годинами ламати голову над проблемою "що ж подарувати?", коли у людини все є і вона ні в чому не потребує. У такому разі важливо звернут..
24.02.2024Які аксесуари варто обрати для свого автомобіля?
Cors Original033
відеореєстратор - допоможе вам довести свою невинність у разі виникнення ДТП, а також убезпечить вас у разі виникнення непередбачуваних ситуацій на дорозі;тримач для мобільного телефону - забезпечить комфортне та безпечне користування мобільними гаджетами під час поїздки.Які модні аксесуари обрати для свого автомобіля?До модних і стильних аксесуар..
01.02.2024Термокружка з логотипом авто - найкращий подарунок власнику машини
Cors Original078
Серед широкого розмаїття аксесуарів, які є практично у кожного власника транспортного засобу, варто виділити автомобільну термокружку з логотипом. Це унікальний предмет, який допоможе зігрітися в холодний день, перебуваючи в салоні авто. Водночас термокружки з логотипом авто часто виступають як ідеальний презент, який можна піднести як подарунок бл..
01.02.2024Брелок з логотипом бренду авто - стильний аксесуар кожного чоловіка
Cors Original057
Серед невеликих аксесуарів, які мають бути в арсеналі кожного власника авто, варто виділити автомобільний брелок з логотипом. За допомогою цього мініатюрного предмета можна дізнатися багато корисної та цікавої інформації про власника автомобіля. При цьому важливо пам'ятати про те, що такі аксесуари виконують не тільки декоративну роль, а на сьогодн..
31.01.2024Модний атрибут автомобіліста - стильна бейсболка з логотипом
Cors Original083
Підкреслити вишуканий смак власника авто і його індивідуальність можна, якщо використовувати такий аксесуар, як бейсболка з логотипом автомобіля. Крім своєї естетичної складової, вона виконує і корисні функції. Тому перед тим, як придбати цей елемент, кожен власник транспортного засобу повинен ознайомитися з особливостями і перевагами цього оригіна..
09.10.2023Топ-12 подарунків для власників BMW
Cors Original0305
Збираєтеся вибрати ідеальний подарунок для власників BMW,які вразять їх і принесуть радість на Новий Рік або будь-яке інше свято? Мипідготували для вас список найкращих ідей подарунків, які точно сподобаються всім,хто цінує якість і стиль, а також пишається своїм BMW.Брелоки для ключівОригінальні брелоки від BMW стануть чудовим подарунко..
10.08.2021Ідея аксесуарів для подорожей на авто
Cors Original01569
Коли на календарі останній місяць літа, то час вирушати в подорож.Твій надійний Інтернет-магазин CORS.COM.UA підготував підбірку актуальних аксесуарів від автовиробників, які знадобляться тобі в дорозі. Найперше, перевір чи достатньо моторного масла. Якщо потрібно придбати моторне масло BMW, Audi, Фольксваген, Mini чи будь-якої марки, то ми без про..
27.07.2021Ароматизатори в авто
Cors Original01418
Життя — це подорож, тожнасолоджуйтесь поїздкою з нашим асортиментом автомобільних ароматизаторів відвиробників Peugeot, Audi, BMW, Mercedes-Benz.Кожен із виробниківпостарався зробити автомобільні ароматизатори, знаючи, що потрібно саме їхнімкористувачам, тож справжній дух автомобільних марок Peugeot, Audi, BMW, Mercedes-Benz буде з вами в машин..
27.07.2021Чому варто обирати оригінальні аксесуари?
Cors Original01183
Інтернет-магазинаксесуарів CORS пропонує вироби найвищої якості, відпровідних виробників Skoda, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Mini, Volvo, Porsche,LandRover.Інколи ми можемо замовитикопію товару, по причині, що попали на шахраїв, або тому, що хочемо заощадитикошти.Миназвали 6 основних причин, чому варто віддавати перевагу тільки ориг..
Показано з 1 по 12 із 23 (всього сторінок: 2 )
Ми використовуємо ваші файли Cookies для того, щоб адаптувати наш сайт для вас найкращим чином