Ви відданий автолюбитель і хочете, щоб ваш автомобіль завжди мав розкішний та доглянутий вигляд? Але не знаєте, яку хімію для хімчистки машини обрати, щоб досягти найкращого результату? 


Для того, щоб отримати максимальний ефект потрібно використовувати професійні засоби, які можна придбати на нашому сайті cors.com.ua, де запропонований якісний асортимент автохімії від оригінальних виробників.


Окремі автомарки такі, як BMW, Mercedes-Benz, AUDI, Volkswagen, MINI, Peugeot, PORSCHE, уже давно подбали про власні оригінальні лінійки із засобами для мийки машин, які вирізняються своєю якістю, екологічністю та різноманіттям. Ці хімічні засоби є must-have для кожного автолюбителя. 


Перш за все вам потрібно визначитися, що саме ви шукаєте: 

- засоби догляду за салоном авто (для хімчистки шкіри, для пластикових деталей, дисплеїв). 

- засоби для догляду за екстер'єром машини (для чистки дисків, гумових деталей, серветки для полірування, автошампуні, поліроль та багато іншого).



Розпочнемо з догляду за інтер’єром авто.

Яку  автокосметику для догляду за шкірою обрати?


Шкіра потребує особливого та ретельного піклування. На стан шкіри негативно впливають перепади температур, вологість, ультрафіолет, сухість повітря та механічні забруднення. Якщо ви є власником автомобіля зі шкіряним салоном, то неодноразово стикалися з проблемою очищення такої оббивки. Тому, підбір конкретної хімії для шкіри залежить від певних чинників: стану, виду, результату, на який ви очікуєте. 


Завданням автокосметики для шкіряного салону є:

- зволожити, надати блиску та кольору; 

- запобігти передчасному вицвітанню та трісканню;

- захистити шкіру від стирання та ультрафіолету;

- видалити забруднення пилу, бруду, жирових плям та інші.


Для цього автомарки пропонують широкий вибір сучасних засобів очищення та догляду. 


Найпопулярнішими для очищення є: 

- пінки — швидко видаляють залишки бруду, масла, жиру, підходять для всіх гладких шкіряних поверхонь, текстилю та замші.

- м’які очищувачі — зберігають первісну структуру шкіри, просочуються, оновлюють захисну плівку.

- серветки — для дбайливого очищення й догляду за всіма типами й кольорами гладкої шкіри.


Для догляду ми підібрали для вас такі засоби:

- бальзами на основі натуральних інгредієнтів — надають шкірі ​​еластичності, екологічно чисті, дуже ефективні та економні; 

- креми — надійно зволожують шкіру, допомагають зберегти природній колір та блиск.

Завдяки високоякісним та екологічним компонентам, що входять до складу цих засобів, шкіряний покрив прослужить набагато довше. 


Чому пластикові деталі салону втрачають свій вигляд та як боротися з відбитками пальців на дисплеях?


Поступово пластикова поверхня втрачає свій натуральний колір, затирається, з’являються подряпини. Це може бути наслідком того, що ви користуєтеся спиртовмісними засобами, які руйнують покриття. Найкращим вирішенням цієї проблеми буде використання засобів на водній основі.


Ми про це подбали, додавши в асортимент інтернет-магазину cors.com.ua оригінальні очисники від марок BMW, VOLKSWAGEN, AUDI, MINI:

- ЗАСІБ VOLKSWAGEN ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ПЛАСТИКОМ — надає поверхням шовковисто-матовий глибокий блиск, є пило-, брудо- і водовідштовхувальним засобом. 

- ЕМУЛЬСІЯ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ПЛАСТИКОМ ТА ІНШИМИ ПОВЕРХНЯМИ BMW — освіжає колір, надає інтер'єру приємний аромат; знижує електростатичний заряд, тому — пилевідштовхуюча; 

- НАБІР СЕРВЕТОК ДЛЯ ПЛАСТИКУ MINI — одноразові серветки, просочені рідиною, забезпечують чистоту без розводів.

Це універсальні препарати, які не містять ніяких агресивних хімікатів чи токсинів. 


Щоб позбутися відбитків пальців, розводів, пилюки на дисплеї та інших глянцевих поверхнях, слід регулярно протирати їх, використовуючи спеціальні засоби, що є в асортименті нашого інтернет-магазину:

- серветка з мікрофібри VOLKSWAGEN ДЛЯ СЕНСОРНИХ ДИСПЛЕЇВ — надійно видаляє відбитки пальців та інші забруднення  без додавання миючих засобів.

- очищаючі спреї ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ДИСПЛЕЇВ 2 В 1 AUDI — рідина та кришка з мікрофібри видаляють бруд, відбитки пальців, не залишаючи слідів. Не містить спирту або інших агресивних хімікатів. Не токсичний. Поставляються в невеликому лаконічному флаконі.



Тепер перейдемо до догляду за екстер’єром автомобіля.

З чого почати?

Екстер’єрний догляд машини полягає у правильній чистці кузова та дисків, очищенні скла та пластикових поверхонь. Зовнішня краса й доглянутість вашого авто — це його візитна картка. 


Довгострокова експлуатація машини призводить до поступового погіршення зовнішнього вигляду, авто втрачає свій оригінальний колір, з’являються подряпини та дрібні тріщини. 


Щоб досягти максимального результату потрібно піклуватися про свою автівку правильно.


Для ручної мийки використовують спеціальні автошампуні, які не шкодять зовнішньому шару фарби, натомість видаляють забруднення. До їх складу входить натуральний віск, який  забезпечує блиск та захист від різноманітних природних умов. 


Для подальшого очищення та догляду поверхонь застосовують:

- поліроль — дбайливо очищає лакофарбову поверхню; 

- серветки для полірування — для чутливих лакофарбових поверхонь без розводів і без ворсу;

- віск — захищає лакофарбове покриття від подряпин та негативних кліматичних факторів.

Перед використання слід уважно ознайомитися з інструкцією.


Найтиповішою проблемою з якою має справу кожен водій, являється забруднення колісних дисків різним гальмівним сміттям та болотяними плямами. Від цього зникає блиск дисків, та й взагалі погіршується загальний вигляд авто. Для якісного очищення дисків існують:

- гелі — сприяють ретельному очищенню сталевих чи легких металевих дисків;

- спреї для чищення колісних дисків — швидко видаляють стійкі відкладення окислення, стирання гальм і налетів болота; 

- щітки для чищення від автобренду BMW — гарантують легке очищення легкосплавних дисків, з трьома міцними насадками.


Догляд за склом

Оригінальні омивачі скла чистять лобове, бокові, заднє скло машини від жирного й маслянистого бруду, а також залишків комах. Їх використання забезпечує чітку видимість при несприятливих погодних умовах. Зазвичай використовують спреї, поліролі, серветки,  які  гарантують відсутність смуг і відображень на поверхні вікна.


Як додати вашому автомобілю трішки індивідуальності?

За допомогою оригінальних ароматизаторів BMW, Mercedes-Benz, AUDI, Peugeot. Ви можете підібрати свій унікальний аромат, завдяки якому ви відчуватимете себе комфортно та впевнено під час водіння. Ці ароматизатори будуть елегантно підкреслювати стиль та вишуканість вашого авто, а квіткові, цитрусові та нотки спецій, на основі яких вони створені, додаватимуть вашій машині неймовірної свіжості та естетики.


Найбільш трендовими ароматизаторами від марки Mercedes-Benz, з тих, що представлені на сайті є: аромати AGARWOOD MOOD, DAYBREAK MOOD, FREESIDE MOOD та ще близько 10 ароматів на будь-який смак, для авто поціновувачів Mercedes-Benz.


Також широкий асортимент ароматизаторів від виробника BMW, серед яких найбільш популярними є ароматизатор повітря BMW NATURAL AIR STARTER KIT. Має різних види аромату: BALANCING AMBER, ENERGIZING TONIC, EVERLASTING OUD та інші. Цей ароматизатор забезпечує приємне відчуття аромату в салоні автомобіля. Крім того, всі створені аромати містять натуральні інгредієнти, такі як ефірні масла, які добре поєднуються й були перевірені на сумісність зі шкірою.


Запам’ятайте, для того, щоб отримати відмінний результат у догляді за своєю машиною потрібно користуватися якісною, професійною продукцією і дотримуватися інструкції щодо користування.


Якщо ви шукаєте якісне, то ви потрапили у правильне місце. Адже на нашому сайті cors.com.ua представлена різноманітна оригінальна автохімія різних авто брендів, яка підійде конкретно для вашого авто і як подарунок палкому автофанату.