Стиль життя BMW створений за тими ж високими стандартами, що вкладаються у створення автомобілів BMW. Колекція одягу і аксесуарів BMW 2020 відрізняється сучасним, елегантним і функціональним міським стилем. Першокласні і високоякісні речі виконані у дизайні, що ніколи не виходить з моди. Кожен виріб виготовляється з використанням сучасних конструкцій, якісних матеріалів та любові до деталей, тому ви можете розраховувати на те, що ви відчуєте якість у кожній здійсненій покупці. Будь то одяг BMW або аксесуари, такі як сорочки поло, куртки, сонцезахисні окуляри, навушники, термокружки, парасолі або годинник, у BMW Lifestyle є все. У світі, що постійно розвивається і змінюється, аксесуари БМВ запропонують Вам мінімалізм і свідомий підхід до вибору одягу. Простота, що наповнена ідеями – це те, що характеризує нову колекцію BMW Lifestyle, яка ідеально підійде всім, хто у постійному русі.

У травні 2020 BMW представила нові продукти зі своїх колекцій BMW Lifestyle. Основні моменти колекції включають в себе м'яку куртку BMW для чоловіків і жінок і хронограф BMW з дизайном решоток BMW. BMW також впроваджує інновації в аксесуари для життя.

У колекції BMW COLLECTION представлені аксесуари та товари для життя, створені у співпраці з першокласними брендами преміум-класу. Давня співпраця MONTBLANC FOR BMW використовує дизайн BMW для вишуканих пишуть, багажу і найкращих шкіряних виробів (зроблено в Італії).

Цього року продукти цієї співпраці представлені з тисненим малюнком MONTBLANC FOR BMW і жакардовим покриттям королівського синього кольору. MONTBLANC FOR BMW BACKPACK виконаний з італійської шкіри з рельєфним кишенею, а новий MONTBLANC FOR BMW LIQUID POUCH виготовлений з ПВХ з деталями з італійської шкіри. Інші продукти від співпраці - KARTELL FOR BMW RIDEON (доступний в ЄС) і високоякісні HORIZN STUDIOS для BMW BOARDCASE і TROLLEY.

Дизайн BMW M COLLECTION відображає зв'язок між високопродуктивними технологіями і досвідченим майстерністю. Сильна колірна гамма, сучасні та високоякісні матеріали, інноваційні текстильні особливості та брендинг BMW M характеризують колекцію. Червоний колір заснований на червоному кольорі автомобіля Торонто і підкреслює спортивний дизайн колекції. Колір золотого супорта BMW M в поєднанні з класичним чорним створює динамічний і якісний вид. Двостороння BMW M JACKET для жінок, BMW M SWEATJACKET для чоловіків з інтелектуальним «годинниковим вікном» і BMW M BOARDCASE в золотому кольорі - основні моменти колекції.

BMW M MOTORSPORT COLLECTION відрізняється сучасним спортивним дизайном, заснованим на легендарному образі автоспорту BMW. Черевик BMW M MOTORSPORT PUMA LEADCAT - це спортивна спортивне взуття для чоловіків і жінок для занять в тренажерному залі, в басейні або просто вдома. BMW MOTORSPORT WATCH, годинник з трьома стрілками і силіконовим ремінцем в характерному дизайні BMW M для автоспорту, завершують погляд всіх любителів автоспорту.

BMW представила 3,499 $ за 3T для модного міського гравійного велосипеда BMW

BMW BIKES розробляються у співпраці з Designworks. Високоякісні 3T для BMW GRAVELBIKES в двох елегантних кольорах від співпраці з італійським брендом 3T є новими для BMW BIKES. Ці аеродинамічний спроектовані велосипеди мають першокласними технічними характеристиками і найсучаснішими гоночними компонентами. 3T FOR BMW Gravelbikes доступні в ЄС і США.У колекцію BMW KIDS входять популярний BMW BABYRACER III, новий BMW M8 GTE RIDEON і BMW i8 RIDEON.